Városi képek - Cityscapes

Városi képek, városi tájképek, avagy más nevükön Cityscapes… Ezekkel a fényképekkel próbálom bemutatni egy ismert, vagy esetleg kevésbé ismert helység szépségét, ahogy ritkán láthatjuk.

Maga a kifejezés (cityscape, városi tájkép) a képzőművészetben egy város, vagy városi terület művészi ábrázolását jelenti, amely a tájkép városi megfelelője. Ugyanakkor igyekszem nem elrugaszkodni a valóságtól, mégis egy olyan alkotást létrehozni, amely bármely iroda, vagy nappali falán is méltó helyére találhat.
A lenti képek közül több Cityscape is bekerült a Magyarország 365 fotópályázat sikeres pályaműveként a Magyarország szépségeit, építészeti és tárgyi örökségét bemutató évkönyvbe, 2020-ban és 2021-ben, illetve található meg nyomtatott és eletronikus kiadásokban is.

Ha megtetszett valamelyik városi kép, amelyet szívesen viszontlátnál az irodádban, vagy otthonodban, keress minket az elérhetőségeink valamelyikén!

Nagyméretű poszterek és képek nyomtatása professzionális partnerünk közreműködésével történik, fém-, plexi-, illetve több mint 20 különböző minőségű és felületű papírra és vászonra.

Bastie-Images | Sebastian Szever | Budapest, Cityscapes, Városi képek
Bastie-Images | Sebastian Szever | Tihany, Landscapes, tájképek

Cityscapes galéria

error: Content is protected !!