Tárgyfotózás, termékfotózás

Tárgyfotózás, termékfotózás során kiemelkedően fontos, hogy az adott tárgyat, terméket úgy mutassuk be, hogy az a célközönség számára “kívánatos” legyen, azaz érezze, hogy meg szeretné vásárolni. Ezt nem csalással érjük el, hanem a termék pontos bemutatásával, részleteinek kiemelésével, és igény szerint az adott termékhez tartozó életérzés közvetítésével. Kiemelten fontos, hogy a leendő vásárlót ne csapjuk be, azaz a tárgyfotózás és termékfotózás során a valós tulajdonságait mutassuk meg, így már a fotózás, majd az utómunka során is kiemelten ügyelünk arra, hogy az adott tárgy, termék ne torzuljon, illetve mind a színe, mind a textúrája a valós megjelenést tükrözze.

Lehetőség van klasszikus termékfotó, kompozit termékfotó, kompozíciós termékfotó, komplett termékcsalád fotózás, illetve kreatív termékfotó megrendelésére is.

  • A klasszikus termékfotókat általában webshop-hoz történő felhasználásra ajánljuk. Az átadott munka az előre meghatározott felbontásokban, méretekben kerül átadásra, webes felhasználásra optimalizálva.
  • Kompozit termékfotó esetében kérhető fehér (egy színű), vagy üres (áttetsző) háttérrel is. Felhasználási köre általában az online vagy nyomtatott katalógus. 
  • Kompozíciós termékfotók felhasználási köre ugyancsak a webshop, illetve online vagy nyomtatott katalógus. Ebben az esetben a termék mellett további kiegészítők vagy modellek is szerepelnek a képen, ezzel bemutatva a termék használatát, vagy a termék által közvetített életérzést.
  • Termékcsalád fényképezésének a célja egy komplett termékcsalád bemutatása webshopokban (például kategória képként), online és nyomtatott katalógusokban, egyéb reklámanyagokon.
  • A kreatív reklámfotó , termékfotó minden fényképész álma, mivel itt tudja igazán csillogtatni tudását és olyan anyagot ad át a megrendelőnek, amely bármilyen reklámhordozón és körülmény között megállja a helyét, legye ez egy online hirdetés vagy akár egy óriásplakát.
 
A termékfotózás során nagyon fontos, hogy a megrendeléskor már konkrét elképzeléssel rendelkezzünk azzal kapcsolatosan, hogy a terméket hova pozícionáljuk a piacon, kik a célcsoportjaink, mivel ezt a fényképeknek is tükrözniük kell!
 
A termékfotózás árát nagy arányban befolyásolja a fotó felhasználási célja, a célközönség, fotózás helyszíne, hogy szükség van e modell-re is a termék bemutatásához, illetve a fotózás során felhasznált egyéb kiegészítők is. Ahhoz, hogy pontos ajánlatot tudjunk adni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen, vagy az ajánlatkérési űrlap kitöltésével:
error: Content is protected !!