Portré fotózás

A portré fotózás , illetve az ember ábrázolás a fényképeken, talán a fényképészet egyik legnehezebb ága. Itt nem csak az az elvárás, hogy a fényképész a lehető legjobb képet készítse el modeljéről, hanem az is, hogy a modell hasonlítson is önmagára, illetve érzelmeit, személyiségét is vissza kell tudni adni. A portré fotózás nehézsége abban rejlik, hogy ha nem profi modellekkel dolgozunk, akkor a fényképész feladata, hogy felépítsen egy bizalmi kapcsolatot, megtörje a jeget, mindezt azalat a kevés, rendelkezésre álló idő alatt, amíg a fényképezés tart.

A remek képek elkészültéhez szükség van a Te segítségedre is! 

A csomag megrendelésekor minden esetben megbeszéljük előre azokat az apró kis trükköket, amelyek segítségével nem csak a legjobb oldaladat tudod megmutatni a képeken, hanem az egész fotózás egy jó kaland és emlék lesz számodra, ami miatt nem kell izgulni!

A fenti okból kifolyólag nálunk egy fotózás időtartama minimum 2 óra. Kis szerencsével az első órában megtaláljuk egymással a közös hangot, segítünk felszabadulni, így a második órában már olyan fényképek születnek, amelyek tényleg tükrözik a modell személyiségét, természetét. 

Portré fotózások során választhatóak rövidebb időtartalmú, specifikus irányú fotózási csomagok is (például: üzleti portré , CV portré), illetve a fotózás helyszíne is szabadon választható, hisz az üzleti-és magánéletben is számos olyan helyzet adódhat, amikor nem a műtermi fotó közvetíti azt az üzenetet, amit szeretnénk.

Portré fotózás során, legtöbbször szeretnénk a fotókat még személyesebbé tenni, így már a helyszín is nagy szerepet tölt be a képen:

  • fotózás professzionális stúdióban
  • szabadtéri fotózás
  • fotózás a saját otthonodban
  • fotózás a saját irodádban, tárgyalódban
  • illetve fotózás exkluzív helyszíneken

A részletekért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

error: Content is protected !!